Díszkerítés - Exkluzív betonkerítés

Az exkluzív kerítéselemünk alkalmazható új kerítések létesítésére, vagy kiválthatja a régi, rossz állapotú templomkerti vagy temetői kerítéseket is. Rendkívül esztétikus, egyben alkalmas a közút zajának csillapítására. Teteje íves kialakítású, hullámzása és mintázata szemet gyönyörködtető látvány.

Miért válassza exkluzív betonkerítéseinket?

- 5 év szavatosság

- Országos kiszállítás

- Egyedi igények felár nélkül

- Ingyenes betervezés

Vegye fel most a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

Anyaga lehet szürke beton, vagy adalékkal ellátott „nemes” beton, mely mészkő őrleményt és fehér cementet tartalmaz. Felülete a természetes kövek szépségével vetekszik, ha homokfúvással érdesítjük a felületét. Az elemek anyagukban színezhetők vagy felületükön festhetők. Felépítése gyors és egyszerű: az oszlopok az előre elkészített kehely alapokba állítása és betonozása után a lábazati részt kell elkészíteni, majd az oszlopokon kialakított hornyok közé emelhető be a kerítéslap. A kerítéslap alja egyenes, felfektethető az előre elkészített aljzatra. A képen látható kerítés lapokat és kerítés oszlopokat  mészkő zúzalékból fehér cement hozzáadásával készítettük a BICSKEI RÓMAI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG részére.

A kerítéslap és kerítés oszlop felületét homokfúvással tettük egyedivé. A kerítéslapokba a megrendelő kérésére kereszt áttörést helyeztünk el és az oszlopok fej részén is kialakításra került egy kereszt lenyomat.